Viser 1–20 af 221 resultater

Køb billige thuja hækplanter af høj kvalitet

Vi har et bredt spektrum af typer, f.eks. thuja brabant hæk, thuja plicata og thuja occidentalis osv. Vores online tilbud om billige thujaklatrehæk planter gør det let at anbringe naturlige hække i haven eller på terrassen.

Køb Thuja klatrehæk Online i Billigste Kvalitet – laveste pris. Vi er stolte over at levere en komplet serie med de bedste producenter på markedet indenfor plante- og haveprodukter. Alle vores thuja hækplanter leveres i top kvalitet, som giver dig år ud af år fri for at se efter dem. Vi har mange varianter, f.eks. thuja plicata, excelsa, martin og thuja brabant hæk.

Det er nemt og bekvemt at købe en thuja hæk online. Hos mange webshops kan du bestille en thuja hæk, og den vil blive leveret til din adresse. Der er et stort udvalg af thuja hække, så du kan finde den type, der passer bedst til dine behov. Priserne på thuja hække varierer alt efter plantetypen, men du kan forvente at betale mellem 50 og 500 kroner for en thuja hæk.

Thujahæk priser

De fleste mennesker vælger at købe deres thujahæk i planteskole, som også sælger dem i potter. Men du kan finde mange og forskellige former for thuja hækplanter. Derudover kan du endda selv dyrke din helt egen thuja hækgrøft ved blot at have en lille have eller have et stort areal med plads til en udvidelse. Det kræver dog lidt tid, da det he skal vokse fra et frø, indtil du har din egen thuja hæk.

Thuja hække findes i forskellige størrelser og priserne starter ved omkring 100 kr. for en hæk på én meter. Den mest populære thuja hæk er den smaragdgrønne thuja plicata, der er meget hårdfør og nem at holde. Prisen for en thuja plicata starter ved ca. 150 kr. for en én meter hæk.

Thuja-arterne låner gennem mange år, så der er ikke noget problem med at få dem i en mere langsomtvoksende variant, som tager lang tid for det første. For større thuja hæk planter bliver du ofte spurgt om prisen indenfor deres vægt på 1 og 2 meter. Hvor meget den koster afhænger grundlæggende af arten og størrelse.

I forhold til andre hække er thuja hækker meget nemme at holde. De kræver ikke meget pleje og de bliver ikke så tørre i sommerhalvåret. Thuja hække er derfor gode hække til dem, der ikke har tid eller lyst til at passe på deres hække.

Thuja hækker er også meget stabile og kan modstå vind og vejr. Derfor er de også gode at anvende ved skel i hårdt belastede haver. Plantningen af thuja hække gøres i foråret før de tager til, og de kan nydes fra sommeren og lige indtil frosten kommer.

De fleste thuja hæk planterne dyrkes på friland og bliver derfor ikke taget om vinteren, da den har en lang overvintringstid. Der er dog undtagelser fra dette regelsæt, idet vinterhvedegladeplicata er et par udvalgte arter, som kan dyrkes i kølige hegn.

Forskellige typer thuja hæk

Der findes forskellige typer af thuja, som man kan anvende som hæk eller grønt belægning. Thuja brabant hæk og thuja plicata er to af de populære typer af thuja der findes. Begge typer er meget robuste og egner sig derfor godt til at blive anvendt som hæk eller grønt belægning.

Der findes en lang række forskellige typer af thuja-arter. Nedenfor gennemgås de mest almindelige thuja hækplanter, og du kan læse mere om priser på thuja hække i denne artikel.

Thuja Smaragd hæk

Thuja smaragd hæk er en af de mest populære thuja hække. Den er meget robust og kan tåle noget vind og vejr. Thuja smaragd hæk er derfor også velegnet til at blive plantet udendørs.

Thuja occidentalis ‘Smaragd’ er en type thuja, som er populær at anvende som hæk. Denne thuja har et flot grønt blade, som giver et godt udseende til ens have.

Denne type af thuja er den mest populære. Den er også velegnet til at blive plantet udendørs, da fx når den står i læ, kan sno sig om et træ. Dette skaber et smukt indtryk.

Thuja Brabant hæk

Thuja brabant hæk er en af de mest populære thuja hække. Den bliver ofte brugt til haveafgrænsning, og den kan blive op til 5 meter høj. Thuja brabant hæk koster typisk mellem 100 og 500 kroner pr. meter, alt efter hvor stor du vil have den. Det er både muligt at købe planten i en mindre størrelse og lade den gro henover nogle år, men det er også muligt at købe den i et par meters højde, således du får en solid høj hæk fra starten af.

Thuja busk

Thuja busk er en anden type thuja hæk, som bliver brugt til at skabe grønt belægning omkring huset. Den er nem at passe og kræver ikke meget vedligeholdelse. Her kan man anvende de samme sorter men formålet er her at etablere en busk af thuja.

Thuja hæk i forskellige størrelser

Thuja hæk findes i et utal af størrelser lige fra størrelsen under 100 cm til flere meter. Det er også muligt at købe den i en mere langsomvoksende variant, som tager noget tid for det første.

Der er mange forskellige typer af thuja hække. Du kan både købe dem med små blade og med store blade, alt efter dit behov og ønske om at bruge din thuja som linjer i et havetræ eller fuldgrønt.

Thuja hæk 150 cm

Thuja hæk 150 cm er en populær hækmodel, der egner sig godt til små haver. Den er relativt lille og kan derfor nemt placeres et sted, hvor den ikke fylder for meget. Thuja hæk 150 cm er desuden en billig hækmodel, så det er et godt valg, hvis man ikke vil bruge for mange penge på sin haveafskærmning.

Thuja hæk 180 cm

Thuja hæk 180 cm er en lidt større model end thuja hæk 150 cm. Den er designet til at skærme mere af, og derfor er den også et godt valg, hvis man ønsker en mere afskærmende haveafskærmning. Thuja hæk 180 cm er dog også en lidt dyrere model end thuja hæk 150 cm.

Thuja hæk tilbud

Thuja hæk tilbud er et godt valg, hvis du vil spare penge på din haveafskærmning. Der findes mange forskellige typer af thuja hække, som du kan købe til gode priser. Det er altid en god idé at holde øje med thuja hæk tilbud, da du kan spare mange penge på den måde.

Thuja hækplantning

Thuja hækplanter kan plantes ned i jorden eller sættes op på en plade. Det er vigtigt at vælge pladsen med omhu, da thuja-arterne ikke kan tåle meget frost og derfor skal plantes et sted, som I kan forvarmes godt i vinteren. Derudover skal thuja planterne plantes et sted, hvor de får det rigeligt med lys. Derfor kan du med fordel plante thuja i foråret eller efteråret (oktober-september).

1. Når man skal plante thuja hæk, er det vigtigt, at man finder en god placering. Hækken skal gerne stå i solen, men ikke i direkte sollys, da det kan tørre planten ud.

2. Thuja hækplanter trives bedst i en jordtype, der er fugtig og næringsrig. Det er derfor vigtigt at grave jorden om og tilføre gødning, inden man plantet hækken.

3. Thuja hæk kan købes i mange forskellige størrelser. Almindeligvis er thuja hæk vokset op til 150 cm, og man kan desuden købe en brede version også kaldet thuja hæk 180 cm .

4. Thujaer har desværre ikke den bedste holdbarhed, da planten nemt knækker af i stormvejr. Desværre betyder dette, at man skal nedlægge sine thujaer efter 10-12 års levetid – og der skifte dem ud med nye thuja hækplanter.

Beskæring af thujahæk og klipning

Det er vigtigt, at man beskærer sin thuja hæk regelmæssigt. Dette gøres bedst i takt med plantens vækst og for at undgå unødig bevoksning i forskellige områder af denne. Derfor skal man således klippe sin thuja hæk regelmæssigt – mest brug for dette ved sommerhalvåret.

Thujahæk oprindelse

Hvis du undrer dig over ordet ‘thuja’, så er det latin. Det betyder at planten kommer fra Nordamerika, hvor den oprindeligt voksede rundt omkring Canada. Derudover vokser thuja hækplanter i Europa. Når man snakker om thuja hæk, så er det den mest kendte type thuja hæk og meget almindeligt at se rundt omkring i havene. Den består af smalle blade med en lys grøn farve, som har en brusende effekt når du ser på dem stå i vinden.

Thuja hæk er et populært valg, når man skal vælge en hæk. Den findes i rigtig mange forskellige typer, så der burde være noget for enhver. Hvis du vil have en thujahæk, som passer perfekt til din have, kan du købe den online. Hos PlantPare finder du et bredt udvalg af thujahække, så du kan finde lige præcis den type og størrelse, som passer til dig og din have.