Indhold

Plantpare.dk er alene tiltænkt som en præsentation af plantpare’s aktiviteter og er derfor kun beregnet til at give et overordnet billede af disse. Målsætningen er at indholdet på denne hjemmeside er så præcist og ajourført som muligt, men informationen er tilgængelig som det er, og plantpare kan ikke garantere rigtigheden, fuldstændigheden, aktualiteten, egnetheden eller gyldigheden af indholdet.

Vi forbeholder os desuden retten til at nedlægge hjemmesiden uden forudgående varsel.

Ansvarsfraskrivelse

Hjemmesidens indhold er baseret på erfaringer, vurderinger og 3. parter.

Plantpare fratager sig ansvar i forbindelse med direkte eller indirekte tab opstået som følge af adgang eller brug af indholdet på denne hjemmeside, eller sider som denne hjemmeside linker til. Dette gælder uanset om hjemmesidens indhold er præcist eller komplet.

Denne hjemmeside indeholder links til tredjepart hjemmesider, over hvilke plantpare ikke har kontrol over. Denne hjemmeside er på ingen måde ansvarlig for tilgængeligheden eller indeholdet af tredjeparts-hjemmesiderne.

Plantpare er et annoncefinansieret medie, og vi tjener vores penge ved at linke ud til samarbejdspartnere (ofte er dette webshops) i form af de produkter vi udvælger på vores undersider. Hjemmesiden benytter affiliate marketing, sponsoreret markedsføring, klik annoncer og andre former for annoncering med det formål at skabe profit og med det formål at være i stand til at skabe indhold af høj kvalitet. Vi modtager altså en kommission, hvis du køber et produkt, vi har henvist til. Annonceringen er altafgørende for at holde mediet i live.