Viser alle 7 resultater

Køb billige laurbærkirsebær genolia hækplanter af høj kvalitet

Laurbærkirsebær genolia laurbær ligner et lille kirsebærtræ. De har lys brun bark laurbærkirsebær genolia lind grønne blade og laurbærkirsebær genolia en stor mød på som er lavet af flittige blomster i grønne farver.

Der er mange fordele ved laurbærkirsebær. De er nemme laurbærkirsebær genolia at klippe og vedligeholde, og de er flotte at se på. De grønne blade og lysende laurbærkirsebær genolia bark giver et lille træ et fantastisk look.

Laurbærkirsebær genolia (Prunus lusitanica ‘Angustifolia’) er en lille laurbær, der kun bliver ca. 4-5 meter høj. Den er ideel i små haver, hvor den kan give lidt skygge på varme dage. Planten klippes i juni, og det anbefales at lade et par blade sidde tilbage, så planten ikke bliver for kort.

Laurbærkirsebær er oprindeligt fra Balkan, Asien og Nordiran, hvor det vokser vildt. Det er efterfølgende blevet taget rigtig godt imod her i Europa, hvor det er blevet en gængs haveplante. Mest brugt er den i forbindelse med etablering af hæk.

Kirsebærlaurbær genolia pris

Laurbærkirsebær genolia koster ikke så meget, og derfor er det en god ide at købe en. Priserne ligger typisk på omkring 200 kroner. Alt efter højden kan du finde nogle der koster 100 kr. pr. hækplante men også nogle der koster væsentligt mere. Læg desuden mærke til at du ofte kan få mængderabat – også på webshops.

Kirsebærlaurbær genolia placering

Genolia laurbærkirsebær en lille lukket kriger. Den kan lide varme, men ikke for varmt, og den elsker solen. Den vil gerne have meget lys, så hvis du gør det i et lille rum uden direkte lys – luk døren og vinduet op, så snart du er kommet hjem fra arbejde om morgenen.

Kirsebærlaurbær genolia tilbud

Nu hvor vi er kommet hen til foråret, er det en god idé at tage et kig på de laurbærkirsebær, der er på tilbud. De fleste haveejere kender til laurbærkirsebær, men mange ved ikke, at der findes en variant af laurbærkirsebær, der hedder genolia.

Der er altid tilbud at hente på hækplanter. Hos PlantPare har vi gjort det nemt for dig at søge rundt og sammenligne priser på tværs af alle Danmarks havecentre.

Kirsebærlaurbær genolia størrelse: 150 cm og 180 cm

Laurbærkirsebær genolia 150 cm er en lille laurbær, der kun bliver ca. 4-5 meter høj. Den er ideel i små haver, hvor den kan give lidt skygge på varme dage. Planten klippes i juni, og det anbefales at lade et par blade sidde tilbage, så planten ikke bliver for kort.

Laurbærkirsebær genolia 180 cm er en laurbær, som er lavet til at dyrkes i haven. Denne laurbær er nem at passe og klippe, og derfor er den også god at anvende til begyndere. laurbær laurbærkirsebær genolia ikke kræver meget plads at dyrke, da laurbærene ligger liggende på jorden. Denne laurbær er velegnet til haven, hvor der er lune og mørke steder.

Sådan klipper du din genolia kirsebærlaurbær hæk

Når du skal klippe din genolia laurbærhæk, er det vigtigt at du klipper den i en vinkel, så grenene ikke knækker. Det er også vigtigt, at du ikke klipper for tæt på jorden, da laurbær hækken trives bedst, når dens blade har mulighed for at lufte.

Når laurbærhækken er blevet lavet, er det vigtigt, at man klipper den for ét år ad gangen. Klippet skal være omkring 10-15 cm over jorden, og det er bedst at klippe hækken i slutningen af maj eller begyndelsen af juni.

Udplantning af laurbærkirsebær genolia

Laurbærkirsebær kan sagtens udplantes i haven, hvis du har plads nok. De trives bedst i en lys, solrig have. Du skal vælge et solrigt og lunt sted, hvor der er god luftcirkulation. Hvis du vil starte med at lave en lille hæk af laurbærkirsebær, så er det vigtigt, at du klipper dem ordentligt og vedligeholder dem jævnligt.

Hos PlantPare kan du sammenligne nyeste priser på laurbærkirsebær genolia. Vi har altid de seneste priser og tilbud, så du kan spare penge på dine planter. Se vores udvalg af laurbærkirsebær genolia her.