Viser alle 7 resultater

Køb billige laurbærkirsebær novita hækplanter af høj kvalitet

Laurbærkirsebær novita ligger lige til højrebenet for os, der har en lille have. Det er kun få ting, man skal lave for at pleje sin laurbærkirsebær novita. Udover at lave lidt snip om sommeren, når det bliver grønt igen i stedet for brunlugtende blade og tage lidt bark af træerne om vinteren, så behøves der ikke meget arbejde med dine laurbærkirsebær novita laurbærkirsebær.

Kirsebærlaurbær novita på tilbud

Laurbærkirsebær novita er stort set altid på tilbud, så det er en oplagt mulighed for at få fingrene i en laurbærkirsebær novita hæk. Laurbærkirsebær novita er en lille, men flot hæk, som med lidt pleje vil give et smukt resultat.

Køber du laurbærkirsebær novita på tilbud lige nu, kan du spare op til 50% på prisen. Det afhænger af hvilken butik du køber fra, men her hos PlantPare kan du altid sammenligne priser på tværs af landets plantecentre.

Laurbærkirsebær novita pris

Priser på laurbærkirsebær novita varierer meget alt efter hvor du køber dem henne. Typisk ligger prisen fra omkring 100 kr. til 200 kr. for en laurbærkirsebær novita lille og op til 400 kr. for en laurbærkirsebær novita stor. Der er dog også enkelte steder, hvor du kan finde dem billigere, men det er ikke lige så nemt at finde disse.

Løbetid på laurbærkirsebær novita er ca. 1 året med løvet, specifikt fra april – maj i løbet af det følgende års tid.

Kirsebærlaurbær størrelse: 150 cm og 180 cm

Laurbærkirsebær hække og planter kan blive op til 5 meter høje, afhængigt af sorten. De fleste laurbærkirsebær hække og planter du kan finde på markedet er dog kun ca. 1,5 meter høje. De vokser cirka 30 cm årligt.

Laurbærkirsebær novita 150 cm er lige så nemme at holde som laurbærkirsebær novita 100 cm. Man kan klippe dem tilbage om sommeren og tage lidt bark af træerne om vinteren. Laurbærkirsebær novita 150 cm er en lille, men flot hæk, som med lidt pleje vil give et smukt resultat.

Laurbærkirsebær novita 180 cm er en lille laurbær, der kun bliver ca. 1,8 meter høj. Den er ideel til små haver og ligger flot i grupper sammen med andre laurbær. Laurbærkirsebær novita 180 cm skal klippes to gange om året. Første gang skal man klippe den ca. 10 cm over jorden og anden gang ca. 20 cm over jorden.

3 tips til din laurbærkirsebær novita hæk

  1. Hvis du lige har plantet frø, så klip laurbærkirsebær novita hækken lige over jorden to gange om året for at holde den i form. Det første klip skal være ca. 10 cm over jorden, og det andet klip ca. 20 cm over jorden.
  2. Brug laurbærkirsebær novita til at danne grøn midterbane langs stien laurbærkirsebær løv så du kan gå lukket laurbærkirsebær løv stier og udenfor dit hus.
  3. Planter laurbærkirsebær novita smukt i krukker lauroceras på din terrasse eller porch for at holde en hyggelig stemning hele året rundt.

Køb laurbærkirsebær online

Når du skal købe hækplanter, er det en god ide at købe dem online. Her får du nemlig mange fordele, som du ikke finder andre steder. Først og fremmest er der et stort udvalg at vælge imellem, så du kan finde lige præcis den hæk, du gerne vil have. Derudover er der ofte gode rabatter at finde online, så du kan spare penge på dit køb.

Endelig er det nemt og bekvemt, hvis laurbærkirsebær novita skal klippes og plejes. Her får du simpelthen lige lært, hvordan man gør den rigtige opbevaring af laurbærkirsebær novita laurbær hæk.

Det tager typisk mellem 3-5 dage at få din nye laurbærkirsebær novita plantet ud på din have efter levering via fragtmænd. Det er derfor en god idé at planlægge det i god tid, så du er sikker på, at laurbærkirsebær novita kommer lige ud i haven, hvor den hører hjemme. Det er alt sammen noget du kan koordinere med det plantecenter, du køber hækplanterne fra.

Sådan beskærer du din laurbærkirsebær hæk

Laurbærkirsebær novita er en lille busk, som bliver ca. 1,5 meter høj og har lange blade. Den er god at klippe og vedligeholde, da den ikke kræver særlig meget pleje. Du kan klippe laurbærkirsebær novita lige som du vil, men det anbefales at klippe den hver anden uge for at holde dens form.

Hvis du vil beskære din laurbærkirsebær novita, kan du lave et lille snit på ca. 20 cm over jorden langs den skudte side af roden og løsn de to sidste rodskud, bagefter lægger du kunstigt lys ovenpå stikket for at sikre spiring. Du skal vande din laurbærkirsebær novita regelmæssigt, men ikke for meget da det er vigtigt ikke at oversvømme planten.

Laurbærkirsebær novita er en populær hækplante, som du kan købe mange steder. Hos PlantPare kan du sammenligne priser på laurbærkirsebær novita, så du altid får den bedste pris. Vi har et bredt udvalg af planter og blomster, så du kan finde lige det, du mangler til din have.