Viser 1–20 af 35 resultater

Køb liguster færdighæk til billige priser

Liguster færdighæk er en af de bedste hække, der findes på markedet. Den er nem at anlægge og kræver ikke så meget vedligeholdelse som andre hække. Liguster liga færdighæk er et populært valg blandt mange husejere, fordi den er let at holde og giver et flot resultat. Liguster færdighæk kan bruges til naturhavne, indhegninger eller som skjul for udhuset.

Ligusterhæk er en hæk, som ofte anvendes i haver. Ligusterhæk har en liguster blade, som er grønne og blanke. Ligusterhæk er en busk, som kan blive op til 3 meter høj. Ligusterhæk er meget nem at dyrke, og derfor er den også populær. Ligusterhæk er en hæk, som klippes jævnt, og derfor skal man ikke bekymre sig om at den bliver for høj. Ligusterhæk trives bedst i solen. Ligusterhæk er modstandsdygtig over for frost. Det er en hæk, som kan bruges til mange formål. Ligusterhækken er nem at passe, og derfor er den også populær blandt dem, som ikke har meget tid til at passe deres have.

Når man skal vælge hvilken type liguster man vil anlægge, er der flere ting man skal tage i betragtning. Det er for eksempel vigtigt at vide, om du vil have en liguster færdighæk eller liguster liga færdighæk. De forskellige typer af ligusterhække har hver deres fordele og ulemper.

Hvis du vil anlægge en liguster færdighæk, er det vigtigt, at du vælger en hæk, som er egnet til det område, du vil anlægge den i. Liguster færdighækker klarer sig godt i sol og skygge, ligesom de trives i alle jordtyper. Hækken bliver typisk 1,5-2 meter høj og breder sig ca. ligeså meget.

Når man skal vælge liguster færdighæk, er det en god idé at købe den online. Der er mange fordele ved at købe liguster færdighæk online, og det er især nogle af disse fordele, der gør, at det er en god idé at købe liguster færdighæk online:

  • Du kan finde et stort udvalg af liguster færdighæk online
  • Du kan sammenligne priser på liguster færdighæk online
  • Du kan finde anmeldelser af liguster færdighæk online
  • Du kan finde billeder af liguster færdighæk online
  • Du kan læse om liguster færdighæks specifikationer online

Liguster færdighæk pris

En ligusterhæk koster typisk mellem 199-400 kr. alt efter størrelsen.

Det afhænger dog meget af, hvor høj du ønsker din hæk. Liguster færdighæk 150 cm koster cirka 299,00 kr. og liguster færdighæk 180 cm koster omtrent 329,00 kr.

Billige liguster færdighæk på tilbud

Det er oftest billigere at købe dine planter online og derudover vil du her på PlantPare meget nemt kunne finde ud af hvornår liguster er på tilbud. Du skal bare filtrere efter tilbud i venstre side af skærmen.

Færdighæk liguster typer

Færdighæk liguster 150 cm

Liguster færdighæk er en populær hæktype, som er nem at anlægge og vedligeholde. Færdighæk liguster 150 cm er velegnet til både private haver og offentlige områder. Liguster færdighæk er et godt valg, hvis du ønsker en lav hæk, som ikke kræver meget pasning. Færdighæk liguster 150 cm kan købes hos de fleste havecentre.

Færdighæk liguster 180 cm

Færdighæk liguster 180 cm er en hæk, der er liguster og 180 cm høj. Den er derfor anvendelig som hegn omkring grunden. Færdighæk liguster 180 cm kan klippes i alle årstider, da den tåler at blive klippet ned helt til jorden om foråret. Om efteråret kan man lade den ligge lidt højere, så man undgår at få ukrudt ind i hækken.

Hvornår og hvordan planter man en liguster færdighæk?

Når man skal plante en ligusterhæk, er det vigtigt at vælge en god placering. Hækken skal gerne stå i et solrigt og lunt område, hvor den kan få tilstrækkelig med lys. Derudover er det vigtigt, at du vælger en jordtype, der passer til ligusterhækken. Du kan enten vedhæfte jordtypebeskrivelsen til plantningen eller finde den på nettet. Når du har fundet den rigtige jordtype, skal du graves et hul, der er dobbelt så stort som hækkens rodklump. Herefter fylder du hullet med jord og vandes godt.

Beskæring af liguster færdighæk?

En færdighæk skal klippes på samme måde som en helt almindelig ligusterhæk.

Hvor ofte man skal beskære sin ligusterhæk i haven afhænger af, hvor stor den er, og hvilken type liguster man har. I det allerfleste tilfælde kan man nøjes med at klippe ligusterhækken to gange om året – eller endda kun én gang om året. Skal ligusterhaven være helt tæt, kan man beskære ligusterhækken tre til fire gange om året.

Hyppige problemer med liguster færdighæk

Ligustersværmer

Ligustersværmer er et begreb, som dækker over en række fysiske og kemiske processer, der kan skabe problemer for ligusterplanter. Ligustersværme opstår, når ligusterplanterne bliver stressede, fordi de er udsatte for for meget sol eller overskyet vejr, for meget fugt eller kulde, eller for meget næring. Ligustersværmen kan også opstå, hvis ligusterplanterne bliver beskadiget af insekter eller sygdomme.

Ligustersværmen er kendetegnet ved, at ligusterplanterne begynder at producere store mængder af stoffer, der kan skade dem selv og andre planter i nærheden. Stofferne kan forårsage, at ligusterplanterne bliver gule, falder af eller dør. Ligustersværmen kan også skabe problemer for dyr og mennesker, fordi de stoffer, ligustersværmen producerer, kan være giftige.

Ligusterlarver

Ligusterlarver er et produkt af ligustersværme. Ligusterlarver er en type af insekt, som ofte angriber ligusterhække. De er meget skadelige for hækken, da de ødelægger blade og grene. Ligusterlarver er grønne med et brunligt hoved, og de lever af at spise bladene på ligusterhækken. De forårsager ligusterhække til at tabe deres blade og blive mere sårbare over for andre angreb.

Hækken skal klippes regelmæssigt for at holde ligusterlarver væk. Klippehøjden afhænger af, om du vil have et busket eller lige hæk. En busket hæk kræver en højere klipning, mens en lige hæk kan klippes lidt lavere. Du kan også sprøjte din ligusterhæk med insektmidler for at bekæmpe ligusterlarver.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor høj kan en liguster færdighæk blive?

En liguster færdighæk kan blive op til 3-4 meter høj.

Hvornår er det bedst at plante en liguster færdighæk?

Det er bedst at plante liguster færdighæk i foråret, inden forplantningen begynder.

Hvad koster en færdighæk liguster?

En ligusterhæk koster typisk mellem 199-400 kr. alt efter størrelsen.